• Oaklins medlem Avantus – Oaklins med kontor över hela världen

"OAKLINS PEOPLE MAKE THE DIFFERENCE"

Som exklusiv svensk medlem i Oaklins drar Avantus nytta av alla de fördelar som är förknippade med att vara en av världens mest erfarna rådgivare för mellanstora transaktioner. Trots att Oaklins är en ny organisation är man redan bland de största och mest erfarna mid-market M&A-rådgivarna världen över, med 700 professionella medarbetare globalt och ett starkt branschfokus i över 16 sektorer.

Oaklins seniora rådgivare har arbetat tillsammans i över 30 år och tillsammans genomfört över 5000 transaktioner. Våra seniora specialister är entreprenörer med de förmågor och erfarenheter som krävs för att säkerställa det bästa resultatet för våra kunder, oavsett om det är lokalt eller utomlands. Oaklins har varit delaktiga i över 1500 transaktioner de senaste 5 åren och involverar alltid branschexperter för att säkerställa effektivt nyttjande av omfattande lokala nätverk samt en global ansats.

Genom våra rådgivares mångåriga relationer med lokala såväl som internationella aktörer ger Oaklins dig tillgång till potentiella köpare över hela världen. Genom detta ger vi dig möjlighet att hitta bästa möjliga strategiska köpare, oavsett var i världen de befinner sig, vilket bidrar till att maximera värdet för våra klienter.

OAKLINS I 40 LÄNDER