Avantus agerar rådgivare när 500.com förvärvar The Multi Group

17-Jul-2017

Oaklins medlemsfirma Avantus är stolta över att tillsammans med Oaklins HFG China agerat rådgivare till The Multi Group i samband med försäljningen till 500.com Limited.

 

500.com Limited ("500.com"), en ledande leverantör av online sportlotterier i Kina, har villkorat en överenskommelse om att köpa cirka 93,0% av de utestående aktierna i Multi Group Ltd (”Multi Group”) för cirka 50 miljoner euro i kontanter. Avslutande av förvärvet är föremål för godkännande av relevanta tillsynsmyndigheter och sedvanliga villkor som anges i aktieöverlåtelseavtalet.

 

Med huvudkontor i Malta bedriver Multi Group Multilotto.com, som anses vara en av de främsta online lotteri- och kasinoplattformar i de nordiska länderna, där de också har en betydande marknadsandel. Verksamma under en Curacao eGaming licens erbjuder Multilotto spelare möjlighet att satsa på resultaten av flera av världens största lotterier genom sin proprietära och skalbara plattform. The Multi Group blev nyligen beviljat spellicenser från Malta, operativa licenser från Storbritannien och en bookmakerlicens från Irland, vilket ytterligare kommer stärka Multilottos marknadsposition och förmåga att snabbt expandera till nya geografiska regioner.

 

500.com erbjuder en omfattande och integrerad serie av online lotteritjänster, information, användarverktyg och virtuella samhällsplatser till sina användare. 500.com var bland de första företagen att tillhandahålla online lotteritjänster i Kina och är en av två enheter som har godkänts av finansdepartementet att tillhandahålla online lotteriförsäljningstjänster på uppdrag av China Sports Lottery Administration Center, vilket är den statliga myndigheten som övervakar utfärdande och försäljning av sportslotteriprodukter i Kina.


så här tycker vår kund

"Genom att arbeta på ett strukturerat och professionellt sätt har Avantus visat djupt engagemang och branschkunskap under hela försäljningsprocessen. Att identifiera rätt internationell köpare i ett konkurrensutsatt landskap visar vidare på Avantus styrka att arbeta med gränsöverskridande transaktioner", säger Thomas Biro, VD på The Multi Group Ltd.kontaktpersoner Avantus


Photo of Adel Koubaa

ADEL
KOUBAA

Managing Partner

Läs profil

Photo of Nikolaos Karabelas

NIKOLAOS
KARABELAS

Senior Associate

Läs profil